Centenarul Marii Uniri | MCIN

Pagină dedicată identității vizuale a Centenarului Marii Uniri de la 1918

Vă aducem la cunoștință prevederile OUG nr. 22/2018:

Art. II. - (1) Începând cu data intrării în vigoare a Ghidului de identitate vizuală a Centenarului României (1918-2018) și al Primului Război Mondial și până la sfârșitul anului 2018, autoritățile și instituțiile publice, precum și instituțiile din subordinea, coordonarea sau autoritatea acestora, indiferent de modalitatea de finanțare, au obligația aplicării măsurilor de identitate vizuală prevăzute în acesta.

Art. III. - Ministerul Culturii și Identității Naționale este autorizat să acorde, la cererea persoanelor juridice, altele decât cele prevăzute la art. II alin. (1), în mod gratuit, utilizarea mărcii înregistrate CENTENAR 100 ROMÂNIA 1918-2018 SĂRBĂTORIM ÎMPREUNĂ, pe bază de contract de licență, conform Legii nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, republicată, cu modificările ulterioare.

În cazul în care aveți nelămuriri sau regulile de utilizare nu pot fi aplicate pentru materialele pe care doriți să le realizați, vă rugăm să contactați Ministerul Culturii și Identității Naționale, Departamentul Identitate Națională (e-mail: centenar[at]cultura.ro).

Descarcă: Ghid de identitate vizuală

Descarcă: Editabile

Descarcă: Pachet limbi străine

Exemplu personalizare localități

Descarcă: Video cover Facebook

Informații despre solicitant

Denumire:
Categorie (SRL, SA, ONG etc.)
Cod fiscal:

Date de contact:

Nume:
Prenume:
Funcția:
E-mail:
Telefon:
Pentru ce doriți să utilizați logoul Centenarului?